ZZP Administratie uitbesteden

In een eenmanszaak of als ZZP’er is het niet altijd eenvoudig om tijd te vinden voor de administratie. Wanneer u uw boekhouding volledig uitbesteed geeft dit vaak een hoop rust. Bij 24-7 Admin kunt u uw ZZP administratie uitbesteden en heeft u zelf optimaal inzicht in uw boekhouding online. Via onze DizzyData app kunt u overal en op elk moment uw administratie bekijken en zo ook de financiële kant van uw bedrijf onder toezicht houden.

boekhouding-uitbesteden-eenmanszaak-zzp-bij-24-7admin-2

Bekijk onze tarieven Contact opnemen

Uw Boekhouding compleet voor uw eenmanszaak

Bij 24-7 Admin dragen wij er zorg voor dat al uw bonnen, in- en verkoopfacturen, etc. binnen 48 uur worden verwerkt. Onze service houdt onder andere in:

Administratie uitbesteden voor een vast bedrag per maand

Bij 24-7 Admin betaalt u maandelijks een vast bedrag voor u ZZP administratie. U hoeft dus geen rekening te houden met hoogoplopende administratiekosten door een uurtarief. Bovendien werken wij met 3 verschillende pakketten, zodat u alleen betaalt voor wat u nodig hebt. Misschien heeft u alleen behoefte aan online boekhouding en doet u de BTW-aangifte ieder jaar zelf, of misschien liever niet en wilt u ook de jaarrekening bespreken en financieel en fiscaal advies ontvangen. Voor iedere ZZP’er is er een pakket op maat, hoe groot of klein u budget ook is. Als ZZP’er kunt u kiezen uit:

Bekijk deze pagina om de details van de pakketten te bekijken

Visionplanner

Wij werken met Visionplanner. Visionplanner ontwikkelt financiële rapportagesoftware en draait ‘in de cloud’ op servers van Microsoft. Hiermee heeft u inzicht in wat u nog moet ontvangen en betalen, wat uw maandomzet is, welke kosten uw bedrijf heeft gemaakt en een compleet overzicht van uw resultaten. En hierbij staat de veiligheid van uw gegevens voorop.

Bel ons Contact opnemen


Aarzel niet langer en neem direct contact met ons op

Direct contact opnemen mail ons