24/7 inzicht in je online administratie

Bij een eigen bedrijf hoort ook de administratie en hier gaat behoorlijk wat tijd in zitten. Groot kans dat je geen tijd hebt om deze zelf bij te houden. Bovendien kan er heel wat mis gaan in het bijhouden van de administratie wanneer je niet echt verstand hebt van termen als eigen kapitaal, debiteuren en crediteuren. Aan welke kant van de balans komt nu wat? Gelukkig helpt 24-7admin je graag bij het overzichtelijk bijhouden van je online administratie. Waar jij als ondernemer 24 uur per dag, 7 dagen per week inzicht in hebt. 

Altijd inzicht in je online boekhouding

online-boekhouden

Je kunt je administratie als ondernemer eenvoudig en voordelig uitbesteden aan 24-7admin. Niet alleen worden je facturen en banktransacties bij ons binnen 48 uur verwerkt en heb je hier te allen tijde inzicht in, ook werken wij met vaste tarieven per maand in plaats van een uurtarief. Zo vallen de administratiekosten nooit te hoog uit. Doordat je altijd en overal inzicht hebt in je eigen online boekhouding, hoef je aan het einde van het jaar bovendien nooit meer te schrikken vanwege de onverwacht hoge kosten die je gemaakt hebt. Je ziet continu wat erin komt en eruit gaat. 

Een online administratie pakket op maat

Bij 24/7admin kun je kiezen tussen diverse pakketten, waardoor je precies de service koopt waar je behoefte aan hebt. Zo kun je kiezen of je de BTW-aangiften door ons laat verzorgen, of deze zelf indient. En of je wilt dat we de jaarrekening en een financiële analyse met je bespreken, om te kijken waar je het volgende jaar verbeteringen aan kunt brengen. Of je nu een eenmanszaak of een grote B.V. runt, of als ZZP’er de administratie wilt uitbesteden: bij 24/7admin helpen we je met een pakket op maat.

Uw gegevens


Aarzel niet langer en neem direct contact met ons op

Direct contact opnemen mail ons